Skip to main content

Forum Türk FT.

Konu

#1


Malzemeler:

Tabanı için:

2 paket rondo ülker

2 paket eti burçak

Yarım paket margarin

3 yumurta

1 su bardağı toz şeker

2 paket krem şanti

2 su bardağı süt

1 paket krema sertleştirici

1 limon ( suyu sıkılacak kabuğu rendelenecek)

Üzeri için:

Pişmaniye ve herhangi bir reçel

Yapılışı:

Bisküvileri rondada çekip yarım margarinle karıştırıp borcamın altına elinizle bastırıp taban yapın.

Krem şantiyi sütle hazırlayın ve krema sertleştiriciyi ekleyin.

Yumurta ve şeker bembeyaz olana kadar çırpın limon suyunu ve kabuğunun rendesini ekleyin.

Krem şantiyle karıştırın.

Bu karışımı büsküvilerin üzerine dökün.

Üzerini streç filmle kaplayın.

Buzluğa kaldırın.

Servisten 10 dakika önce buzluktan çıkarıp üzerini pişmaniye ve reçelle süsleyerek servis yapın.

Afiyet olsun…

Not: Ölçüler en büyük, kenarları tırtıklı dikdörtgen borcama göredir.
Alıntı

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task