FT

Merhaba, Ziyaretçi!

Bizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz!

Sitemizden daha iyi yararlanabilmek için "Giriş" yapmalı ya da "Kayıt" olmalısınız ;)

("Forum Türk - Türkiye'nin Türkçe Bilgi Paylaşım Ağı" ayrıcalıktır!)


Forum Türk - Türkiye'nin Türkçe Bilgi Paylaşım Ağı'a hoş geldiniz!

Merhaba, Ziyaretçi! Sizi aramızda görmek güzel ama sitemizden daha iyi yararlanabilmeniz için giriş yapmalı ya da kayıt olmalısınız. İlgi ve alakanızdan dolayı Forum Türk - Türkiye'nin Türkçe Bilgi Paylaşım Ağı yönetimi olarak teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.

Giriş ya da Kayıt

(Sadece kayıtsız kullanıcılar tarafından görüntülenebilir.)

Pişmaniyeli Tatlı
#1


Malzemeler:

Tabanı için:

2 paket rondo ülker

2 paket eti burçak

Yarım paket margarin

3 yumurta

1 su bardağı toz şeker

2 paket krem şanti

2 su bardağı süt

1 paket krema sertleştirici

1 limon ( suyu sıkılacak kabuğu rendelenecek)

Üzeri için:

Pişmaniye ve herhangi bir reçel

Yapılışı:

Bisküvileri rondada çekip yarım margarinle karıştırıp borcamın altına elinizle bastırıp taban yapın.

Krem şantiyi sütle hazırlayın ve krema sertleştiriciyi ekleyin.

Yumurta ve şeker bembeyaz olana kadar çırpın limon suyunu ve kabuğunun rendesini ekleyin.

Krem şantiyle karıştırın.

Bu karışımı büsküvilerin üzerine dökün.

Üzerini streç filmle kaplayın.

Buzluğa kaldırın.

Servisten 10 dakika önce buzluktan çıkarıp üzerini pişmaniye ve reçelle süsleyerek servis yapın.

Afiyet olsun…

Not: Ölçüler en büyük, kenarları tırtıklı dikdörtgen borcama göredir.
Bul
Alıntı


Yorum yapma izniniz bulunmuyor!

Üzgünüz, yorum yapabilmek için giriş yapmalı ya da kayıt olmalısınız.

ya da

Kayıt ol!

Topluluğumuzda yeni bir hesap oluşturun.

Kayıt


© 2019 Forum Türk - Türkiye'nin Türkçe Bilgi Paylaşım Ağı
with by @tedem - Developed by @Nakres

Tema Görünümü

Renk Seçimi:

Arkaplan Dokuları:

Tema Ayarları

Seçenekler: